3.Uluslararası Mantar Koruma Kongresi : 3. Uluslararası Mantar Koruma Kongresi... AKYAKA BELEDİYESİ 2-B ARAZİSİ ALDI: Orman vasfını yitirdiği için satışa... GELENEKTEN ÇAĞDAŞA AKYAKA-GÖKOVA MİMARİSİ NAİL ÇAKIRHAN GÜNLERİ: ... Toplu Sünnet Töreni: ... Dünya Sakinleri Seferihisar'da Buluşuyor: DÜNYA SAKİNLERİ SEFERİHİSAR'DA BULUŞUYOR -... Akyaka Belediyesinin Su Kirliliğinin önlenmesine ilişkin mevzuata aykırılığı bulunmamaktadır.: ... Gökova Körfezi Biyoçeşitliliği UNESCO dünya miras alanları Geçici Listesine Dahil Edildi.: Belediyemizce hazırlanan Gökova Körfezi... 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA TÖRENİ: ... İnişdibi Mevkii Yol Çalışması: Beldemiz sınırları içerisinde yaşayan... AKYAKA BELEDİYESİ’NE EN İYİ MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM ÖDÜLÜ: Bilindiği gibi plaj ve marinaların çevre...
akyakaguide

Halet Çambel- Akyaka Kadınları El Sanatları Atölyesi Açılışı

Muğla İli, Ula İlçesi, Akyaka Beldesinde Yaşayan Kadın Ve Genç Kızlarına Örnek, Aydın Türk Kadınını Çağdaş Devletler Seviyesindeki Kadınlar Seviyesine Taşımak İçin Kendine Öz Güveni Olan Bir Birey Olarak 1936 Yılında Berlin Olimpiyatlarına Eskrimci Olarak Katılmış Ve Türkiye’yi Temsil Etmiş, Türkiye İlk Açık Hava Müzesini Kuran Ve Karatepe- Aslantaş’da Arkeoloji Kazı Çalışmalarını Yürüten Ve Anadolu Kültür Ve Uygarlıklarının Dünyaya Tanıtılmasında Ve Yeni Nesillere Aktarılmasında Önemli Katkılar Sağlayan Ve Arkeolojiye Adanmış Ömrün Birer Simgesi Olarak 2010 Yılı Kültür-Sanat Büyük Ödülü’ne Layık Görülen, Aynı Zamanda Nail Çakırhan’ın Değerli Eşi Halet Çambel’e Hitaben Akyaka Belediye Binası Karşısında Saat 15:45 te Halet Çambel-Akyaka Kadınları El Sanatları Atölyesi Açılışı yapılacaktır. tüm belde halkımız davetlidir.

akyaka iş ilanları